He contactado con diversos hoteles en Sabadell y de momento la oferta más interesante es salón propio con aparato de música (llevamos nosotros CDs), y nos ofrecen dos menús con aperitivo, dos platos y postre (estos tres últimos a elegir uno de entre una lista), y el precio es de 33,17€ o 38,52€, con iva, vino, refrescos café y cava incluido.
Podeis opinar y entre todos conseguiremos verlo más claro.
El de 33:
APERITIU (amb servei de cava)
*Panellets de formatge amb ametlla picada
Cruixents de parmesà
Snacks
Croquetes de pernil ibèric casolanes
Xistorretes de navarra al vi blanc
Coca de recapte
PRIMERS PLATS (a triar un)
Amanida de colors amb gambes i pitaia (temporada)
Carpaccio de bacallà fresc i enciams a l` oli de tòfona
Sopa de pescadors amb fruits de roca
*Enrotllats de salmó amb llagostins
Llom de lluç amb petals de xips confitats
¨Marmitako¨de tonyina amb musclos del nord
Lluç, cloïsses, ou poxé amb alfàbrega i fruits
SEGONS PLATS (a triar un)
Filet ibèric a la ¨mostaza¨ antiga
Medallons de filet ibèric amb salsa de bolets i guarnició
*Cuixa de xai rostida al forn
Premsa de xai i bolets amb verduretes (gigo)
¨Cabetó¨ d` ànec cuinat mixte ( cuixa confitada i pit rostit)
Magret d´ ànec tallat en fines i gustoses escalopetes
Cuixa d´ Pintada farcida de bolets
Lluç i cabdells de calamar amb guisat de cigrons patata i
gambes
POSTRES (a triar un)
Bubó de mousse de xocolata blanca amb crema de cítrics
Pipe de mousse de xocolata negre amb cruixent de pipes salades
Piamonte de guianduja amb cruixent de praliner
Pastís individual de sacher
Pastís individual de tiramissú
*Massini Pastís de nata i trufa i iema cremada
Pastís de mousse de llimona i cítrics
Pastís de biscuit glacé cobert de xocolata
El de 38,5:
APERITIU CAPRITXÓS (no sé si porta cava)
*Lloms d´anxoves amb mini-mozzarella al pesto
Snacks
Panellets de formatge amb ametlla picada
Croquetes de pernil ibèric
Assortiment de mini embotit
Coca de recapte
Broqueta de llagostí amb mango natural
Cruixents de parmesà
Xurrupet d´esqueixada amb tomàquet natural
Piruletes de calamar
Assaig de crema de temporada
Pernilets de guatlla a la soja i sèsam
Calamars fregidets a la andalusa
PRIMERS PLATS (a triar un)
*Llagostins freds amb amanida i vinagreta de maduixes
Carpaccio de bacallà fresc i enciams amb oli verge
El nostre suquet de rap amb llagostins i tomàquets nans
Enrotllats de salmó farcits de marisc amb llagostins
Centre de tonyina amb sucs de cítrics
Amanida de colors amb gambes i pitaia (temporada)
SEGONS PLATS (a triar un)
Pit de xai farcit de bolets i verduretes servit a melossos medallons
*Civet de caça de temporada
Prensa de xai i bolets amb verduretes (gigo)
Tronc de lluç amb jabugo i oli melanosporum
Carré de xai al forn amb panada d´herves
Perdiu guisad amb farcellet de col
Filet de bou emmascarat amb torta de Casar fosa
*Bacallà amb pebrots del piquillo de lodosa i pa fregit amb
sèsam
Llom de llobarro amb salseta de pebre verda
Pit de xai farcit de bolets i verduretes servit a melossos medallons
*Civet de caça de temporada
Prensa de xai i bolets amb verduretes (gigo)
POSTRES (a triar un)
*Bubó de mousse de xocolata negre amb crema de citrics
Pipe de mousse de xocolata negre amb cruixent de pipes salades
Piamonte de guianduja amb cruixent de praliner
Pastís individual de sahcer
Pastís individual de tiramissú
Pastís de crema catalana
Massini Pastís de nata i trufa i iema cremada
Pastís de mousse de llimona i cítrics
Pastís de biscuit glace cobert de xocolata
jueves, 10 de julio de 2008
Suscribirse a:
Enviar comentarios (Atom)
5 comentarios:
Hola chico/as...
No voy a ser de gran ayuda porque sinceramente me parecen bastante completos los 2 menús... ahora que nos hemos socializado creo que habria que ser cortés y caballeroso (no como en el cole que imperaba la ley del más fuerte/espabilado/pillo) y dejar elegir a las damas, no te parece Virgilio?
Además, y hago extensiva una reflexión personal, creo que no voy a estar muy pendiente del menú ya que los comensales tenemos muchas cosas que contarnos.. je.
Un abrazo y hasta pronto.
Hola chicos/as...
La verdad que los dos menus me parece muy bien,hay cosas que no se lo que son, pero a mi me gusta todo, como dice vicen creo que estaremos en la tarea de hablar que de comer...
un abrazo y pronto nos veremos ya queda menos.
Hola compis...
He visto los menus y los dos estan bien y te digo lo mismo que mis compañeros ¿quieres decir que estaremos mucho por la comida?, creo que habrá muchas cosas que contar. Coge en que a ti te parezca mejor. Ya tengo ganas de que llegue la gran noche para vernos. Un beso para todos.
HOLA NO SE SI ALGUNOS SE ACORDARAN DE MI ,AUN QUE EL ULTIMO AÑO NO ESTUVE CON VOSOTROS,JOSE PEREZ PASTOR. GRACIAS O LOS QUE OS CURRAIS LA PREPARACION DE ESTA CENA Y EL BLOG! EL MENU Y EL SITIO ME PARECE MUY BIEN .UN SALUDO A TODOS LOS NIÑOS-AS CUARENTONES QUE COMPARTIMOS UNA ETAPA QUE NO SOLO FUE DE ESTUDIO.jopepaiviz@hotmail.com
SI NECESITAIS UNA MANITA PARA LA PREPARACION CONTAR CON MIGO TLF656906153,UN SALUDO
Publicar un comentario